+420 774 302 298 info@slapkasport.cz 

KONTAKTY

ŠLAPKA SPORT
nám. Osvobození 317/5
789 01 Zábřeh
tel: +420 774 302 298
info(a)slapkasport.cz

GDPR

GDPR

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Ing. et Ing. Martina Urbášková, IČ: 02659654, DIČ: CZ8654305858 se sídlem Bohuslavice 139, 789 72 Dubicko (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou
  • adresa: Šlapka sport, Nám. Osvobození 317/5, 789 01 Zábřeh,
  • email: info@slapkasport.cz,
  • telefon: +420 774 302 298.
  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy (vyřízení objednávek včetně platby a dopravy), plnění právních povinností (vedení účetnictví), zodpovězení dotazů.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je 
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu). 
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby 
  • podílející se na dodání zboží, služeb, realizaci plateb na základě smlouvy, 
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (poskytovatelé cloudových služeb a další dodavatelé technologií, podpory a souvisejících služeb pro naše vnitřní procesy),
  • poskytovatelé SMS, emailových a dalších komunikačních nástrojů při zpracování osobních údajů pro zprostředkování naší komunikace s Vámi,
  • účetní, daňoví poradci,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte 
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, 
  • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle čl. 21 GDPR,
  • právo na přenositelnost Vašich osobních údajů dle čl. 20 GDPR,
  • právo kdykoliv odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů, a to elektronicky na email správce.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

 

VII. Cookies

  1. Při procházení webových stránek www.slapkasport.cz zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, odkud přicházíte a zda přicházíte díky některému z našich partnerů. Použití cookies pro měření návštěvnosti webu, affiliate a přizpůsobení zobrazení stránek považujeme za oprávněný zájem správce. Díky tomu jsme schopni Vám nabídnou ještě lepší služby. Definice je uvedena například na adrese https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs.
  2. Cookies pro cílené reklamy budou zpracovány pouze na základě Vašeho souhlasu.
  3. Webové stránky www.slapkasport.cz lze procházet v režimu, který neumožňuje sběr osobních údajů, a to zakázáním používání souborů cookie. V tomto případě však nelze dokončit objednávku, protože pro předávání informací mezi systémy jsou tato data nezbytná.

 

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 8.5.2021.

MDMxNm